DAAN (BE)

+ Fiona Brown (BE)

vrijdag 13 oktober 2017 20:30 - 23:59
Deuren open
20:00 - 23:59
Locatie
Jupiler zaal
Genre
Blues, roots, folk - bluesrock, Americana, folkrock, country, enz.
Beschrijving
DAAN is het soloproject van Daan Stuyven (Dead Man Ray) waarmee hij al verschillende awards binnen wist te slepen. Sinds zijn debuutplaat Profools experimenteert hij met uiteenlopende muziekstijlen en weet hij elke keer weer te verrassen. Ook voor zijn nieuwe album Nada heeft Daan zijn artistieke grenzen weer verlegd, maar dan op een geheel andere manier dan voorheen.

DAAN
Back to basics naar de anonieme vlaktes van Catalonië waar zelfs Lonely Planet geen woord over rept. Zo zijn de nieuwe geluiden ontstaan. Eenmaal thuis werden de opnames door producer Stef van Alsenoy onder de loep genomen. Een hard en confronterend werkproces waarbij alles waarachter een artiest zich kan verschuilen werd weggenomen: geen effect, geen acteerwerk, geen poppy franjes, maar een ingetogen plaat met een mix van bluesy americana, film noir grooves en impressionistische instrumentals.

In het voorprogramma staat de Belgische singer-songwriter Fiona Brown. Onlangs bracht ze haar debuut EP Demons uit met dromerige nummers geïnspireerd door roots, rock en soul.


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden
Kaarten
Aantal Prijs Totaal
    • ×
×
×
Wijzigen
Prijs
Uw bestelling
Totaal: